Over Medicareers

Over Medicareers

Voor wie?

Ben je op zoek naar een vacature in de medische sector? Wil je graag in jou regio werken en zoek je een nieuwe uitdaging? Wat voor reden je ook hebt, wij bij Medicareers helpen jou te zoeken naar een geschikte vacature in de medische sector. Daarnaast bieden wij van Medicareers hulp aan bedrijven, die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers met het juiste profiel en bijpassende competenties.

Wat wij doen voor jou?

Wij van Medicareers zorgen ervoor dat werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact komen. Ons doel is dan ook om een win-winsituatie te creëren tussen bedrijven en werkzoekenden. Op onze website vind je een ruim aanbod van uiteenlopende vacatures in de medische sector. Op de website zelf navigeer je eenvoudig naar openstaande vacatures. Zo kan je snel en eenvoudig zoeken naar een geschikte vacature in een bepaalde regio of sector. Dit maakt het ook voor de werkgever aantrekkelijk die op zoek is naar een geschikte kandidaat. Je kan namelijk heel gericht zoeken naar de juiste persoon voor de vacature die bij jouw bedrijf open staat.

Waarom kiezen voor Medicareers?

Tegenwoordig is het niet makkelijk om snel een geschikte en bijpassende vacature te vinden. Het is dan ook voor velen herkenbaar dat je allerlei middelen hebt geprobeerd om een baan te vinden, maar uiteindelijk de bomen door het bos niet meer ziet. Ook als werkgever zijnde is de zoektocht vaak lang om de geschikte kandidaat te vinden. Bij Medicareers zorgen wij er echter voor om jou zoektocht zo aangenaam en efficiënt mogelijk te laten verlopen voor zowel werkzoekenden als voor de werkgever.

Voor werkzoekenden

Als je werkzoekende bent vul je een zo duidelijk en helder mogelijk profiel in. Zo kan Medicareers specifiek op zoek gaan naar de geschikte vacatures, die naadloos bij jouw profiel aansluiten. Zo kan je regelmatig nieuwe vacatures verwachten in jouw mailbox. Bij het plaatsen van een online CV vergroot je, je eigen kansen. Zo zien werkgevers jouw kwaliteiten en kunnen ze contact met je opnemen. Door een uitstekende integratie van onze website met social media is het steeds eenvoudig om te solliciteren. Hierbij proberen wij je zoveel mogelijk te begeleiden. Op onze website vind je dan ook adviezen en tips rondom het solliciteren. Bijvoorbeeld hoe je een CV samen stelt of hoe je een goede motivatiebrief schrijft.

Voor werkgevers

Voor de werkgever bieden wij hulp met het online plaatsen van de vacature. Via Medicareers bereik je meer dan 600.000 potentiele kandidaten. De kans dat je de juiste persoon vindt is hierdoor dan ook erg groot. Bij de zoektocht naar de geschikte kandidaat sta je steeds in contact met één contactpersoon, die ervoor zorgt dat alles volledig wordt afgesteld op jouw wensen en eisen. Daarnaast heb je als werkgever direct inzicht in de resultaten van jouw wervingscampagne. Onze medewerkers ondersteunen bij het analyseren, interpreteren, opvolgen en eventueel bijsturen van je wervingscampagne.